Cookie- og privatlivspolitik

Her kan du se hvordan vi indsamler, bruger og beskytter personoplysninger på flyttilholstebro.dk.

Cookies

En cookie er en lille datafil, som websitet gemmer på din enhed for at kunne huske dine valg og lave statistik på brugen af websitet. 

Vores mål er, at begrænse antallet og omfanget af cookies mest muligt. Det er dog ikke muligt for os helt at undlade brugen. Her kan du se hvilke cookies flyttilholstebro.dk sætter.

Dynamicweb CMS

Dynamicweb (funktionelle) cookie benyttes af vores website til bl.a. at huske dine valgte indstillinger. Denne type cookies er vigtige for at websitet fungerer for dig. 

  • Ecom.SelectedLangID.Frontend, udløber når din session er slut
  • ASP.NET_SessionId, udløber når din session er slut

Statistik og døde links

Vi tracker statistik i Siteimprove og CMS'en. Vi bruger statistikken til at lære, hvordan websitet bliver anvendt, så vi kan forbedre brugervenligheden. Oplysningerne i statistikken er anonymiserede og kan ikke henføres til navngivne brugere. Disse data anvendes kun af webteamet til analyse af brugernes anvendelse af sitet.

Derudover gennem vi oplysninger om klik på døde links. På den måde kan vi hurtigt identificere dem og får dem rettet.

  • __cdduid, levetid 1 år
  • Dynamicweb.SessionVisitor, levetid på 30 minutter
  • nmstat, levetid 2 år
  • siteimproveses, udløber når din session er slut

Hvordan fjerner jeg cookies eller nulstiller mit cookievalg?

Når du har accepteret cookies, kan du altid fjerne dem igen ved at slette dem i din browser.

Har du fortrudt dit cookievalg, kan du nulstille dit valg ved at slette dine cookies. Du vil igen få vist vores cookie-orientering.

Her kan du se en vejledning i at slette cookies.

Deling af indhold

Du kan roligt dele vores sider på sociale medier via ikonerne i højre side. Denne service sætter ikke cookies.


Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i forbindelse med dit besøg på websitet:

  • Oplysninger om din pc, tablet eller mobil som fx browsertype og skærmopløsning.
  • Hvilke sider du har besøgt.
  • Hvordan du bevæger dig rundt på hjemmesiden.
  • Et unikt ID.
  • Geografisk placering.

Vi har databehandleraftale med Siteimprove, der indsamlet denne type statistik for os.  

I det omfang du selv giver samtykke hertil ved selv at indtaste informationerne i formularer og nyhedsmailtilmelding, behandles desuden:

  • Navn
  • E-mail
  • De nyhedskategorier du er tilmeldt

Vi opbevarer disse oplysninger så længe, du abonnerer. Når du opsiger dit abonnement bliver oplysningerne slettet.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til webmaster@holstebro.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt vores databeskyttelsesrådgiver eller Datatilsynet.

Websitet ejes, hostes og publiceres af

Holstebro Kommune
Kirkestræde 11
7500 Holstebro
Tlf. 96117054 
webmaster@holstebro.dk

Billeder

Alle billeder på flyttilholstebro.dk er omfattet af ophavsret.

Vi anvender billeder taget af fotograf Søren Palmelund, fotograf Ole Mortensen, Nupark, Creative Company og Holstebro Kommune samt billeder fra colourbox.com.

keyboard_arrow_up