Hvorfor

er der så trygt i

Holstebro?

Børn

De gode rammer for vores børn og unge er en del af svaret. Og vi tænker nøje over, hvordan man finder ind til det enkelte barns behov. Det mærker du som børnefamilie – fra vuggestuerne og børnehaverne over skolerne til de velfungerende fritidsklubber. Det handler om at skabe et godt liv for alle vores børn og unge.

Institutioner

Tryghed er helt fundamentalt i Holstebro Kommune. Derfor er der pasningsgaranti for alle børn indtil skolestart, uanset om I bor i byen eller et af de mindre lokalsamfund. Det gælder både, hvis du vælger ét af de mange dagplejetilbud eller en af de moderne vuggestuer og børnehaver.

Pasning og institutioner

Skoler

Alle kommunens folkeskoler bygger på en anerkendende og inddragende tilgang. Vi kalder det åben skole, og det gør en positiv forskel for børnenes læring og trivsel. Du kan vælge mellem 16 folkeskoler og 5 friskoler i kommunen.

 

16 folkeskoler

Pasning af skolebørn

I Holstebro Kommune er pasning mere end bare pasning. Det er at skabe en god dag hele dagen gennem leg og udfordrende aktiviteter. Det er lige fra SFO i skolen til Ungdomsskolen samt fritids- og aftenklubber for de større.

 

Pasning af skolebørn

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 23. april 2019 af