Hvorfor

er der så trygt i

Holstebro?

Børn

Der er gode og trygge rammer for børn og unge i Holstebro Kommune. Men der er også mere end det. Der er tænkt nøje over, hvordan man bedst finder ind til det enkelte barns behov. Det er noget, du mærker hele vejen rundt som børnefamilie – fra vuggestuerne og børnehaverne over skolerne til de velfungerende fritidsklubber. Det handler om at skabe et liv i øjenhøjde for alle børn og unge.

Institutioner

Tryghed er noget helt fundamentalt i Holstebro Kommune. Derfor er der naturligvis pasningsgaranti for alle børn indtil skolestart. Det gælder både, hvis du vælger én af de mange gode dagplejetilbud eller de moderne vuggestuer og børnehaver.

Pasning og institutioner

Skoler

Alle folkeskolerne i Holstebro Kommune bygger på en anerkendende og inddragende tilgang. Vi kalder det åben skole – og det gør løbende en positiv forskel for børnenes læring og trivsel. Du kan vælge mellem 16 folkeskoler. Du finder også 5 velfungerende friskoler i kommunen.

 

16 folkeskoler

Pasning af skolebørn

I Holstebro Kommune er pasning mere end pasning. Det er at skabe en god dag; hele dagen for børn og unge gennem leg og udfordrende aktiviteter. Det er lige fra SFO i skolen til fritids- og aftenklubber for de større.

 

Pasning af skolebørn

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 23. april 2019 af