Hvorfor

går byggegrunde som varmt brød i

Holstebro?

Bolig

Måske er det, fordi du kan udleve din boligdrøm, uanset om du vil bo ved vandet, midt i naturen eller tæt på byens puls. Måske er det de trygge stisystemer, gode skoler og de mange muligheder for indkøb, job, uddannelse og fritidsaktiviteter. Og at motorvejen gør det nemt at komme til og fra - fx 20 minutter til Herning og 70 minutter til Aarhus.

Ejerbolig

Er du til et traditionelt typehus, et rummeligt rækkehus, en klassisk murermestervillaer eller en moderne funkislejlighed? Vi har et stort udvalg af det hele. Og udvalget af hyggelige steder og kvarterer er ligeså stort.

Se mulighederne på boligsiden.dk

Byggegrunde

Holstebro er én af de kommuner i landet, der sælger flest private byggegrunde. Og der er mange forskellige at vælge imellem, uanset om du vil bo i den nære landsby, tæt på naturen eller i et moderne nybyggerkvarter.

 

Find en byggegrund

Lejebolig

Vil du bo til leje, er der masser af muligheder overalt i kommunen. Du finder en række boligforeninger både i byen og i oplandet, som tilbyder alle former for boliger: rækkehuse, lejligheder, studieboliger og ældreboliger.

 

Find en lejebolig

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 23. april 2019 af