Hvorfor

går byggegrunde som varmt brød i

Holstebro?

Bolig

Holstebro Kommune er god til at samle alt det, du ønsker dig af hverdagen. Trygge stisystemer, gode skoler, gode indkøbsmuligheder, job og et hav af fritidsaktiviteter. Du er kun 20 minutter fra Herning og 70 minutter fra Aarhus. Og så er der naturligvis de mange muligheder for at leve boligdrømmen ud – hvad enten du vil bo ved vandet, midt i naturen eller tæt på byens puls.

Ejerbolig

Der er mange forskellige boliger at vælge imellem i Holstebro Kommune. Fra rummelige rækkehuse over klassiske murermestervillaer til nye og moderne funkislejligheder. Det store plus er, at udvalget af hyggelige steder og kvarterer er ligeså stort.

Se mulighederne på boligsiden.dk

Byggegrunde

Holstebro er én af de kommuner i landet, der sælger flest private byggegrunde. Det er der en grund til. For det er nemt selv at vælge rammerne – uanset om du vil bo i den nære landsby, tæt på naturen eller i et moderne nybyggerkvarter.

 

Find en byggegrund

Lejebolig

Vil du bo til leje, har Holstebro Kommune meget at byde på. Du finder en række gode boligforeninger både i byen og i oplandet, som tilbyder alle former for boliger: rækkehuse, lejligheder, studieboliger og ældreboliger.

 

Find en lejebolig

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 23. april 2019 af