Hvorfor

er der så mange muligheder i

Holstebro?

Uddannelser

Det er, fordi udvalget af uddannelser er større end de fleste andre steder i Danmark. Midt i byen finder du en hel verden af gymnasiale og videregående uddannelser og levende studiemiljøer. Blandt andet Erhvervsakademi MidtVest og VIA University College, som er Danmarks tredjestørste uddannelsesinstitution. Så i Holstebro bliver du klædt godt på til fremtiden.

Studieby Holstebro

Ungdomsuddannelser

I Holstebro kan du vælge mellem alle de gymnasiale og erhvervsrettede ungdomsuddannelser. For eksempel HHX, HTX, EUD og EUX. Og du kan kombinere det med et af de kunstneriske spor på Dansk Talentakademi eller med at udvikle dig i Holstebro Elitesport.

Uddannelsescenter Holstebro

Videregående uddannelser

Drømmer du om at læse videre, så kom til Holstebro. Du får både mulighederne på uddannelsessteder som Erhvervsakademi MidtVest og VIA University College. Men i høj grad også det levende studiemiljø overalt i byen og det gode samarbejde mellem uddannelserne og erhvervslivet.

 

Studieby Holstebro

Talentuddannelser

I Holstebro er der særlige miljøer for unge, som brænder for et professionelt liv i kunstens eller sportens verden. På Dansk Talentakademi - landets førende akademi for kunstneriske talenter - og Holstebro Elitesport og Sportsakademi kan du kombinere talentudvikling med en gymnasial uddannelse.

 

Dansk Talentakademi

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 11. april 2019 af