Hvorfor

er der så mange muligheder i

Holstebro?

Uddannelser

I Holstebro er der alle muligheder for at blive godt klædt på til fremtiden. Der er ikke mange andre steder i Danmark, hvor du finder et så stort antal uddannelsessteder. Her er – lige midt i byen – en hel verden af populære og spændende gymnasiale linjer. Her er det attraktive Erhvervsakademi MidtVest og VIA University College, som er Danmarks tredjestørste uddannelsesinstitution.

Studieby Holstebro

Ungdomsuddannelser

Vil du på en ungdomsuddannelse, er der meget at vælge imellem i Holstebro. I byen har du alle de gymnasiale linjer, STX, HHX, HTX, HF, EUX samt det unikke, Dansk Talentakademi. Der er også mange muligheder for at tage FVU og supplerende kurser.

 

Uddannelsescenter Holstebro

Videregående uddannelser

Drømmer du om at læse videre, er Holstebro et godt sted. Det skyldes ikke bare mulighederne og eftertragtede uddannelsessteder som Erhvervsakademi MidtVest og VIA University College. Det skyldes i høj grad også det levende studiemiljø, du finder overalt i byen.

 

VIA University College

Talentuddannelser

I Holstebro er der særlige uddannelsesmiljøer for unge, som brænder for et professionelt liv i kunstens eller sportens verden. På Dansk Talentakademi, der er landets førende akademi for unge kunstneriske talenter, og Holstebro Elitesport og Sportsakademi kan du kombinere målrettet talentudvikling med en gymnasial uddannelse.

 

Dansk Talentakademi

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 11. april 2019 af