Hvorfor

går det så godt i

Holstebro?

Job og Karriere

Nogen vil sige, at det er vores ambitiøse vækstplaner, som skaber nye arbejdspladser og jobmuligheder og gør, at vi bliver flere og flere. Andre, at det er kombinationen af mange både store og små private arbejdspladser, der sikrer vækst, innovation og stabilitet. Og med åbningen af Holstebro-motorvejen har udviklingen aldrig hængt bedre sammen.

Tilflytterjob

I Holstebro Kommune har vi en særlig service og jobguide for tilflyttere. Vi kender de lokale virksomheder og jobåbninger, og kan guide dig hen imod dit næste job. Servicen er for dig, der er på vej til kommunen eller er ny i byen, og på udkig efter et job. Måske er du i tvivl om hvilken branche, virksomhed eller jobtype, som matcher dig.

Kontakt os for sparring på tilflytterjob@holstebro.dk eller på telefon 9611 3822.

Kasernen

Fra Holstebro sender Jydske Dragonregiment soldater ud til verdens brændpunkter. Kasernen har været en naturlig del af Holstebros historie og udvikling siden begyndelsen af 1950’erne. Med sine mere end 1.000 medarbejdere er kasernen én af områdets største arbejdspladser.

 

Jydske Dragonregiment

Creativ Company

Virksomheden sælger hobbyartikler og gør det godt på alle måder. Siden begyndelsen i 2000 har virksomheden i Holstebro ikke bare vækstet og udvidet i hastigt tempo. Den er også blevet kåret til én af Danmarks og Europas bedste og mest ansvarlige arbejdspladser.

 

Creativ Company

Birn

Jernstøberiet er Nordeuropas største. Koncernen har rødder, der går helt tilbage til 1896 i Holstebro. Støberiet beskæftiger ca. 500 medarbejdere og leverer støbejernsprodukter til førende automobil-, pumpe- og hydraulikindustrier i hele verden.

 

Birn

Nupark

Nupark er mange ting. Det er et kæmpe kontorfællesskab. Det er idérige netværk, professionel rådgivning og innovativ match-making. Det er stedet i Holstebro, hvor iværksættere og lokale virksomheder og erhverv finder hinanden og skaber ny forretning, udvikling og vækst.

 

Nupark

Midt- og Vestjyllands Politi

Med over 22 % af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politikreds geografisk set landets største og dækker 11 kommuner. Kredsens centrale efterforskningsafdeling, anklagemyndighed og administration har hovedsæde midt i Holstebro.

 

Midt- og Vestjyllands Politi

Arla Foods - Holstebro Mejeri

Holstebro Mejeri er én af Danmarks store traditionsrige mejerier og arbejdspladser. Mejeriet er kendt i det meste af verden for sin produktion af flødeoste og smør - blandt andet Buko, Lurpak og Kærgården.

 

Holstebro Mejeri

Holstebro Kommune

Vi går efter vækst og udvikling - også blandt mennesker. Derfor arbejder vi for, at alle vores 5.500 ansatte ved Holstebro Kommune oplever trivsel, mening og faglig fremdrift i deres arbejdsliv. Noget for dig? Det tror vi, det er.

 

Holstebro Kommune

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 11. april 2019 af