Hvorfor

går det så godt i

Holstebro?

Job og karriere

Vi bliver flere og flere i Holstebro Kommune. Det skaber i kombination med ambitiøse vækstplaner løbende nye arbejdspladser og nye jobmuligheder. Og med den nyetablerede Holstebro-motorvej har udviklingen aldrig hængt bedre sammen – både for erhvervslivet og for dem, der vil have et godt arbejde og et dejligt sted at bo.

Kasernen

Kasernen – også kendt som det Jydske Dragonregiment – har været en naturlig del af Holstebros historie og udvikling siden tilflytningen fra Randers i begyndelsen af 1950’erne. Med sine mere end 1.000 medarbejdere er kasernen én af områdets største arbejdspladser.

Jydske Dragonregiment

Nupark

Nupark er mange ting. Det er kontorfællesskab. Det er idérige netværk, professionel rådgivning og innovativ match-making. Det er stedet i Holstebro, hvor iværksættere, små virksomheder og det lokale erhvervsliv finder hinanden og sammen skaber ny forretning, udvikling og vækst.

 

Nupark

Midt- og Vestjyllands Politi

Med 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set landets største politikreds. Kredsens centrale efterforskningsafdeling, anklagemyndighed og administration har hovedsæde midt i Holstebro.

 

Midt- og Vestjyllands Politi

Holstebro Kommune

Vi går efter vækst og udvikling - også blandt mennesker. Derfor arbejder vi for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel, mening og faglig fremdrift i deres arbejdsliv. Noget for dig? Det tror vi, det er.

 

Holstebro Kommune

“Har du en iværksætterdrøm i maven, så er der ingen begrænsninger i Holstebro, kun muligheder. Her bor en masse dejlige folk, og det er bare om at gribe chancen og kaste sig ud i det, Holstebro kan rumme”

Belinda Christensen og Tina Uhre, selvstændige og indehavere af Style Vision

keyboard_arrow_up