Hvorfor

går det så godt i

Holstebro?

Job og karriere

Vi bliver flere og flere i Holstebro Kommune. Det skaber i kombination med ambitiøse vækstplaner løbende nye arbejdspladser og nye jobmuligheder. Ud over det offentlige område har kommunen en bred vifte af såvel store som små private arbejdspladser, der i fællesskab sikrer vækst, innovation og stabilitet. Og med den nyetablerede Holstebro-motorvej har udviklingen aldrig hængt bedre sammen – både for erhvervslivet og for dem, der vil have et godt arbejde og et dejligt sted at bo.

Kasernen

Kasernen – også kendt som det Jydske Dragonregiment – har været en naturlig del af Holstebros historie og udvikling siden tilflytningen fra Randers i begyndelsen af 1950’erne. Med sine mere end 1.000 medarbejdere er kasernen én af områdets største arbejdspladser.

Jydske Dragonregiment

Creativ Company

Creativ Company sælger hobbyartikler. Og gør det godt på alle måder. Siden begyndelsen i 2000 har virksomheden i Holstebro ikke bare vækstet og udvidet i hastigt tempo. Den er også blevet kåret til én af Danmarks og Europas bedste og mest ansvarlige arbejdspladser.

 

Creativ Company

Birn

Birn, der er Nordeuropas største støberikoncern, har rødder, der går helt tilbage til 1896 i Holstebro. Virksomheden beskæftiger ca. 500 medarbejdere og leverer støbejernsprodukter til førende automobil-, pumpe- og hydraulikindustrier i hele verden.

 

Birn

Nupark

Nupark er mange ting. Det er kontorfællesskab. Det er idérige netværk, professionel rådgivning og innovativ match-making. Det er stedet i Holstebro, hvor iværksættere, små virksomheder og det lokale erhvervsliv finder hinanden og sammen skaber ny forretning, udvikling og vækst.

 

Nupark

Midt- og Vestjyllands Politi

Med 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set landets største politikreds. Kredsens centrale efterforskningsafdeling, anklagemyndighed og administration har hovedsæde midt i Holstebro.

 

Midt- og Vestjyllands Politi

Arla Foods. Holstebro Mejeri

Holstebro Mejeri er én af Danmarks store traditionsrige mejerier og kendt i det meste af verden for sin produktion af flødeoste og smør, blandt andet Buko, Lurpak og Kærgården.

 

Holstebro Mejeri

Holstebro Kommune

Vi går efter vækst og udvikling - også blandt mennesker. Derfor arbejder vi for, at alle 5.500 ansatte i Holstebro Kommune oplever trivsel, mening og faglig fremdrift i deres arbejdsliv. Noget for dig? Det tror vi, det er.

 

Holstebro Kommune

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 11. april 2019 af