Hvorfor

er der så meget at opleve i

Holstebro?

Kultur og fritid

Det er ikke bare alt det, man kan give sig til i Holstebro Kommune af sport, kultur og friluftsliv; at der er noget for alle. Det er også alt det nye, man kan blive ved med at opdage – hvad enten vejen går forbi de moderne kulturhuse, tophåndbolden i Gråkjær Arena, rytmisk gymnastik i den lokale idrætsforening, eller tiden bare er til at tage en sjov tur i svømmehallen med børnene.

Kunst

Kunst møder du overalt i Holstebro Kommune – både på det anerkendte kunstmuseum og ude blandt folk. Gennem hele byen ser du værker og skulpturer, skabt af nogle af de største danske og internationale kunstnere, med ”Kvinde på kærre” af Giacometti som den mest folkekære.

Kunst i særklasse

Kultur

Der er god grund til, at man taler om kulturen til forskel i Holstebro Kommune. Der er de flotte musicals på Musikteatret. Du kan opleve grænseoverskridende forestillinger på Odin Teatret. Der er den nye kreative smeltedigel, Slagteriet. Der er Festugen og Nørre Vosborg, og vi er knapt nok begyndt.

 

Kulturen bygger bro

Natur & friluftsliv

I smørhullet mellem Vesterhavet og Limfjorden – og med Storåen lige i midten – er Holstebro Kommune rig på masser af flotte naturoplevelser. Det er uanset, om du elsker at være til vands, på gåben eller at komme ud på mountainbike med vennerne eller bare vil nyde roen og skønheden.

 

Flotte naturoplevelser

Dans og musik

Dans og musik er noget, der bevæger Holstebro Kommune – og som løbende sætter byen og området på det kulturelle landkort. Du har Den Kgl. Balletskole. Du har Dansk Talentakademi. Du har Black Box Dance Company og Holstebro Musikskole blot for at nævne nogle.

 

Spil, syng og dans

Sports- og friluftsforeninger

Der bliver gået op i sport og fritid i Holstebro Kommune. Det er de 148 meget aktive foreninger et godt bevis på. Du har gymnastik, spejder, badminton, bridge, fodbold og meget andet – og håndboldklubben, TTH Holstebro, som populær spydspids med hold i både den bedste herre- og dameliga.

 

Mange foreninger

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 11. april 2019 af