Det siger tilflytterne

Der findes ligeså mange grunde til at flytte til Holstebro, som der findes mennesker i Holstebro. Eller så godt som. For kommer vi tæt på, dukker mange af de samme ting op: At det var de gode skoler. Trygheden. Fritidslivet. Studie- og jobmulighederne. De attraktive boligpriser. Eller at man i Holstebro er tæt på det hele i hverdagen. Mød nogle af tilflytterne og hør deres historie.

Tæt på det hele

Martin og Mathilde var godt i gang med at etablere sig i Aarhus. Martin med egen virksomhed og Mathilde som jurist – og med børnene Frederik og Caroline.

Da Mathilde blev gravid med den mindste, Johanna, kom de på andre tanker.

Måske ville det ikke være så dumt at få mere plads? Måske ville det heller ikke være dumt at komme tættere på familien i hverdagen – og de steder, de var vokset op som børn? Måske ville Holstebro ikke være nogen dum idé? 

Aktivt lokalsamfund

Der er en verden til forskel på en lille toværelseslejlighed i København og en kæmpe 1970’er-villa i skoven ved Idom-Råsted.

Men det var også sådan, det skulle være for Niels og Amanda og deres to børn, Lilja og Alfred. Nok var flytningen et resultat af, at Niels fik job som lærer på Staby Efterskole i kommunen, men der var også mere til det end det. 

For både Niels og Amanda kommer oprindeligt fra området – og begge så muligheder i at få en ny hverdag, tæt på familie, tæt på natur og ikke langt fra de tilbud, som Holstebro byder på.

Plads til at være familie

Jesper og Kit er begge fra Holstebro, men det var ikke planen, at de skulle hjem igen. De havde det godt i Aarhus. Men da Kit fik tilbudt et drømmejob i Holstebro Kommune, blev der vendt op og ned på det. 

De tog en rask beslutning og flyttede til Holstebro. Og det passede perfekt. Jesper fik også hurtigt et drømmejob som lærer på Vildbjerg Skole.

De rykkede til Mejrup, hvor de kunne bygge nyt hus. Det er et fantastisk sted for børnefamilien. Naturen i baghaven. Et unikt foreningsliv. Og Bastian og Viola har masser af legekammerater på vejen, inklusive fårene ned ved søen.

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 10. maj 2019 af