Det siger tilflytterne

Der er mange gode grunde til at flytte til Holstebro Kommune: De gode skoler. Trygheden. Fritidslivet. Studie- og jobmulighederne. De attraktive boligpriser. Den varierede natur. Og at man i Holstebro er tæt på det hele i hverdagen. Mød nogle af tilflytterne og hør deres historie.

Tæt på det hele

Martin og Mathilde var godt i gang med at etablere sig i Aarhus. Martin med egen virksomhed og Mathilde som jurist – og med børnene Frederik og Caroline.

Da Mathilde blev gravid med den mindste, Johanna, kom de på andre tanker.

De ville gerne have råd til en bolig med mere plads. De ville gerne tættere på familien. De ville gerne til et miljø, hvor det er godt for børn at vokse op. Så de tog springet og flyttede til Holstebro. Og det har de ikke fortrudt. 

Aktivt lokalsamfund

Der er en verden til forskel på en lille toværelseslejlighed i København og en kæmpe 70’er-villa i skoven ved Idom-Råsted.

Både Niels og Amanda kommer oprindeligt fra området. De så muligheder i at få en ny hverdag med deres to børn, Lilja og Alfred - en ny og bedre måde at være sammen på.

Samtidig er de kommet tæt på familie, natur og de mange kulturelle tilbud, som Holstebro byder på.

Plads til at være familie

Jesper og Kit er begge fra Holstebro. Det var ikke planen, at de skulle hjem igen. Men da Kit fik tilbudt et drømmejob i Holstebro Kommune, blev der vendt op og ned på det. 

De tog en rask beslutning og flyttede. Jesper fik også hurtigt et job som lærer på Vildbjerg Skole. Og i Mejrup har de bygget nyt hus.

Det er et fantastisk sted for børnefamilien. Naturen i baghaven. Et unikt foreningsliv. Og Bastian og Viola har masser af legekammerater på vejen, inklusive fårene ved søen.

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 10. maj 2019 af