Hvorfor

er der så levende i

Holstebro?

Byen

Holstebro har været handelsby siden 1274. Det er noget, man mærker. Ikke bare på gågaden, der er kåret til Danmarks hyggeligste, og som danner ramme om charmerende caféer og et stort antal shopping-muligheder. Men også rundt om i byen, der byder på spændende specialbutikker og et bredt udvalg af dagligvarebutikker.

Dagligvarebutikker

Der er aldrig langt til den næste dagligvarebutik i Holstebro, Vinderup eller Ulfborg. Det gør det let at få hverdagen til at gå op. I Holstebro finder du også to indkøbscentre, Nørreport Centret samt Nyholm Centret med en stor Bilka og 20 spændende butikker.

Dagligvarebutikker i Holstebro

Specialbutikker

En levende handelsby kendes altid på antallet af sine specialbutikker. I Holstebro centrum finder du mere end 200 små og store butikker inden for mode, sko, bolig, delikatesse og meget andet. Her er alt, hvad et shopping-hjerte og en familie kan begære.

 

Specialbutikker i Holstebro

Caféer/Restauranter

Der er noget for enhver smag i Holstebro og omegn. Du kan få lækre og lette anretninger på en af de mange charmerende cafeer i byen. Der er hyggelige og kvalitetsbevidste familierestauranter. Ligesom der er udsøgte spisesteder med lokale specialiteter på menuen.

 

Caféer og restauranter i Holstebro

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 23. april 2019 af