Hvorfor

er der så levende i

Holstebro?

Byen

Det skyldes atmosfæren i byen. De mange specialbutikker, dagligvarebutikker, cafeer, restauranter og events tiltrækker folk fra hele landsdelen. Holstebro har været handelsby siden 1274 og er flere gange de seneste årtier kåret til Danmarks bedste og hyggeligste.

Dagligvarebutikker

Du er altid tæt på en dagligvarebutik i Holstebro, Vinderup, Ulfborg og mange af de mindre lokalsamfund. Det gør hverdagen lettere. I Holstebro finder du også to shoppingcentre: Nørreport Centret samt Nyholm Centret med en stor Bilka og 20 spændende butikker og store varehuse.

Dagligvarebutikker i Holstebro

Specialbutikker

En levende handelsby kendes altid på antallet af specialbutikker. I Holstebro centrum finder du mere end 200 små og store butikker inden for mode, sko, bolig, delikatesse, isenkram og meget andet. Her er alt, hvad et shopping-hjerte og en familie kan begære.

 

Specialbutikker i Holstebro

Par på cafe

Caféer/Restauranter

Få dine smagsløg til at juble i Holstebro og omegn. Du kan få lækre og lette anretninger på en af de mange caféer i byen. Der er hyggelige og kvalitetsbevidste familierestauranter. Og der er udsøgte spisesteder med lokale specialiteter på menuen.

 

Restauranter i Holstebro

Caféer i Holstebro

 

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 23. april 2019 af